Press "Enter" to skip to content

Aanmelden jeugdhoogheden voor SPAN

De eerste aanmeldingen van jeugdhoogheden uit Groot-Blerick zijn binnen. De organisatie is op zoek naar meer verenigingen en scholen die hun hoogheden willen presenteren tijdens ‘SPAN, Groët-Bliërickse jeughoéghede’. Dit jeugdevent vindt vrijdag 21 februari plaats in ’t Raodhoes in Blerick.  

Jeugdhoogheden van basisscholen en verenigingen uit Blerick, Boekend en Hout-Blerick mogen het grote podium betreden en worden in de ‘spotlight’ gezet tijdens dit jeugdtreffen. Inmiddels hebben SVB, HVB, de Wortelepin, de Mikado, Don Bosco, De 3-kes en de Titus Brandsma school zich al gemeld. Aanmelden van hoogheden of informatie opvragen kan bij contactpersoon Sander Mattheijssen via sander.mat@home.nl.  

Ouders, broertjes, zusjes, vriendjes, klasgenoten, leerkrachten, grootouders en overige carnavalsvierders zijn van harte welkom om de hoogheden te bekijken. Naast de ‘vastelaovescatwalk’ zijn er enkele optredens deze middag. Zo zijn vertolkers van de winnende Blerickse liedjes present, brengt Clowntje Polka extra sfeer en zorgen de heren en dames van joekskapel Volle Petat en dialectband Greun Graas voor flinke ‘remmedemmie’.  

De organisatie is in handen van een aantal enthousiaste ‘vastelaovesgekke’. De naam van het evenement is: ‘SPAN, Groët-Bliërickse jeughoéghede’. De entree is gratis en de aanvang is 14.00 uur. 

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.