Press "Enter" to skip to content

Actieve zomer voor The Panthers

The Panthers, een buurtinitiatief uit Blerick, heeft deze zomer niet stilgezeten. Ze hebben deelgenomen aan clinics van Maurice Graef en van Ilias Arssi. Daarnaast heeft de jeugd meegedaan aan drie toernooien.  

Het onder-15 en onder-17 team heeft vier weken meegedaan bij het Cruijff Toernooi in Tegelen. Een team wist zich te plaatsen voor de hoofdronde, waar zij een vierde plek behaalde. Het andere won de fair play prijs, maar strandde in de reguliere competitie op een zevende plek.  

De selectie van The Panthers mocht ook meedoen met het Cruijff Toernooi in Roermond. Daar behaalde het team een plek in de halve finale. Uiteindelijk eindigde ze op een derde plek. Naast de sportieve activiteiten hadden The Panthers een kennismaking gehad met De Tigers Roermond. Jongeren uit Amsterdam, Venlo en Roermond leerden elkaar kennen op Cruijff Court Donderderberg voor potjes voetbal en een kickboxclinic van Ismael Iazaar en Khalid Elmoukadam. Onlangs is The Panthers gevraagd om samen te gaan werken met De Tiger Roermond. Hier is gehoor aan gegeven, waardoor de naam binnenkort verandert naar De Tigers Venlo.  

Street League 
The Panthers was dit jaar met acht teams actief bij de Street League. The Panthers namen deel met twee meisjesteams en twee jongensteams. De wedstrijden vonden plaats in Venlo, Tegelen en Blerick.  

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.