Press "Enter" to skip to content

Bekerwedstrijd VVV-Venlo uitgesteld

De voetbalwedstrijd NEC Nijmegen – VVV-Venlo, die voor woensdag 10 februari op het programma stond in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker, is uitgesteld. Het team uit Venlo kon niet spelen vanwege de sneeuwval en de aanhoudende vorst.

Hierdoor was spelen op het grasveld van het Goffert Stadion in Nijmegen vooralsnog onmogelijk. In het belang van de voortgang van het bekertoernooi is het volgens de KNVB noodzakelijk dat de wedstrijd op korte termijn alsnog wordt gespeeld. Het uitwijken naar een ander stadion was echter te vroeg dag, gezien de noodzakelijke voorbereidingen die hiermee gepaard zouden gaan. De wedstrijd wordt daarom verplaatst naar woensdag 17 februari. De aanvangstijdstip en speelaccommodatie worden door de KNVB in overleg met clubs en ESPN nader afgestemd.

In het belang van de voortgang van het bekertoernooi is het noodzakelijk dat de wedstrijd op korte termijn alsnog wordt gespeeld. Het voor aankomende woensdag uitwijken naar een ander stadion is echter te vroeg dag, gezien de noodzakelijke voorbereidingen die hiermee gepaard gaan.

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.