Press "Enter" to skip to content

Bereikbaarheid VieCuri op Bevrijdingsdag aangepast

De bereikbaarheid van VieCuri Medisch Centrum in Venlo is op Bevrijdingsdag, dinsdag 5 mei, aangepast. In verband met het coronavirus is bezoek aan patiënten op de verpleegafdelingen tot nader bericht ook niet toegestaan.  

Op Bevrijdingsdag zijn alle poliklinieken, onderzoeks- en behandelafdelingen van VieCuri gesloten. Het is ook niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de secretariaten van de specialisten op de poliklinieken. Ook Fitness VieCuri is gesloten. Alleen de noodzakelijke spoedeisende zorg wordt verleend.  

Afdeling Radiologie en priklocaties gesloten
Daarnaast is het niet mogelijk om bloed te prikken bij onze priklocaties. Op www.viecuri.nl/bloedafname staat waar en wanneer mensen terecht kunnen bij beschikbare priklocaties. Op de afdeling Radiologie röntgenfoto’s laten maken is niet mogelijk. Buiten deze dag kunnen mensen van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur terecht bij VieCuri in Venlo.

Huisartsenzorg en spoedzorg
Wanneer er klachten zijn die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende spreekuur van de huisarts of zorgverlener, bel dan de Huisartsenpost (HAP) via 0900-8818. De assistente stelt dan enkele vragen en schat in of mensen naar de praktijk moeten komen of zelf iets kunnen doen. Bij de Huisartsenpost is het alleen op afspraak mogelijk langs te komen. 

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.