Press "Enter" to skip to content

Bereikbaarheid VieCuri op Koningsdag en Bevrijdingsdag

De bereikbaarheid van VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Venray is op Koningsdag (dinsdag 27 april) en Bevrijdingsdag (woensdag 5 mei) aangepast.

Zowel op dinsdag 27 april als woensdag 5 mei zijn alle poliklinieken, regiopoli’s, onderzoeks- en behandelafdelingen van VieCuri gesloten. Het is dan ook niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de secretariaten van de specialisten op de poliklinieken. Alleen de noodzakelijke spoedeisende zorg wordt verleend.
Met Koningsdag (27 april) en Bevrijdingsdag (5 mei) is het niet mogelijk om bloed te prikken bij onze priklocaties. Daarnaast is het op dinsdag 27 april en woensdag 5 mei niet mogelijk om bij de afdeling Radiologie röntgenfoto’s te laten maken.

TK: Bezoekersregeling
Patiënten die in VieCuri zijn opgenomen, mogen beperkt bezoek ontvangen. Per dag is één bezoeker per patiënt toegestaan. Op Koningsdag en Bevrijdingsdag geldt de weekendregeling en is bezoek toegestaan tussen 14.00 en 16.00 uur.
De Huisartsenpost in Venlo is op Koningsdag vanaf 8.00 uur de hele dag, avond en nacht geopend. Op Bevrijdingsdag is de Huisartsenpost in Venlo vanaf 17.00 uur de hele avond en nacht geopend.

Kijk voor meer informatie op www.viecuri.nl

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.