Press "Enter" to skip to content

Blerickse Herten organiseert ‘Hertelikke aovend’ voor de vierde keer

Drumfanfare Blerickse Herten presenteert op zaterdag 11 juli 2020 de vierde editie van het evenement ‘Eine Hertelikke aovend in hertje Bliërick’. Het openluchtconcert, met vooraf een driegangendiner, wordt door de muziekvereniging wederom georganiseerd in samenwerking met ’t Raodhoes en De Paerdskoel op het Antoniusplein in het centrum van Blerick. 

Ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum in 2017 organiseerde de drumfanfare dit evenement voor het eerst en het concept bleek aan te slaan. De locatie in het centrum van Blerick leent zich goed voor een mooie zomeravondsfeer. Afgelopen editie werd echter ontregeld door flinke regenbuien. Desondanks wordt er over een kleine vier maanden een nieuwe editie georganiseerd.  

“Vorig jaar hebben we pech gehad met het weer, in tegenstelling tot de eerste twee edities. Dat is uiteraard het risico met een buitenevenement. Met een extra onderbreking tijdens de hevigste regenbui en het uitdelen van poncho’s hebben we uiteindelijk toch het hele programma kunnen afronden. Wij voelden ons als vereniging gesteund door het publiek dat in volle getalen aanwezig bleef ondanks de regen. Tevens kunnen wij al enkele jaren rekenen op de steun van de, veelal Blerickse, ondernemers die ons ieder jaar helpen dit mede mogelijk te maken. Het is niet eenvoudig om ook dit jaar weer tot een unieke invulling van deze avond te komen, maar samen met onze partners ’t Raodhoes en de Paerdskoel, hebben wij er alle vertrouwen in”, aldus bestuurslid en voorzitter van de werkgroep Rob Jacobs.  

Achter de schermen zijn de voorbereidingen in volle gang. De vaste ondersteuners krijgen binnenkort bericht over hun entreekaarten. De vrije kaartverkoop start maandag 20 april en gaat per tafel van vier personen. Meer informatie is te vinden op de website of de facebook pagina van de Blerickse Herten.   

Op zaterdag 11 juli aanstaande zal het Antoniusplein weer vol zitten voor een avondvullend programma. Voorafgaand aan het concert van de Blerickse Herten, wordt aan de gasten een driegangendiner uitgeserveerd onder de klanken van een singer-songwriter. Gedurende het concert worden de bezoekers middels beeld en geluid meegenomen in een bijpassend verhaal.  Na afloop is er een gezellig napraten met live muziek. 

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.