Press "Enter" to skip to content

Blerickse Herten verhuizen naar de Boostenhof

Café Feestzaal Boostenhof wordt vanaf 1 december de nieuwe locatie van Blerickse Herten. Na dertig jaar op de Horsterweg, wordt de Horsterweg voor de Boekend verruild.  

 
De repetities en activiteiten zullen voortaan vanuit de nieuwe thuislocatie worden georganiseerd.  De repetities op dinsdagavond van het korps en de slagwerkgroep en de leerling repetities op dinsdag- en donderdagavond vinden sinds vorige maand al plaats bij de Boostenhof, maar per 1 december is de verhuizing officieel.  

 
“Het is een keuze die voor onze vereniging niet eenvoudig was, maar gericht op de toekomst wel de juiste. Met Eric en Dunja, uitbaters van de Boostenhof, hebben wij fijne gesprekken gevoerd en wij hopen op een vruchtbare samenwerking de komende jaren. Momenteel zijn de repetities van het korps en de slagwerkgroep vanwege de maatregelen rondom het coronavirus nog niet herstart, maar wij hopen deze snel weer op te pakken. Zo kunnen wij onze muzikale klanken ook laten horen aan de Boekendse bevolking”, aldus de vereniging.  

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.