Press "Enter" to skip to content

Breng Prince naar zijn laatste rustplaats

Wat een normale dag had moeten zijn, verliep anders dan verwacht. De in Blerick wonende Prince Appiah zou op 5 april samen met zijn gezin Tweede Paasdag vieren, maar werd die ochtend niet meer wakker. De 33-jarige, die oorspronkelijk uit Canada komt, overleed plotseling.

Zijn vriendin Jaleesa Lekatompessy (26) en zoontje Junior (2) blijven plots alleen achter in het huis in Blerick. Ze hebben veel verdriet en zitten daarnaast met de vraag hoe nu verder en hoe Prince terug te brengen naar zijn familie in Canada, die hij niet meer zag sinds hij naar Nederland emigreerde voor Jaleesa uit Venlo.

Samen kregen ze in december 2019 zoontje Junior, vernoemd naar het overleden broertje van Prince. Naast Junior, was muziek een groot deel van zijn leven. Als singer/songwriter produceerde hij zijn eigen liedjes. Onlangs maakte hij nog een liedje voor zijn zoontje Junior en zijn broertje.
Omdat Prince geen uitvaartverzekering had komen er kosten af op Jaleesa en de familie die ze niet kunnen dekken. De kosten in Nederland lopen al hoog op, onder meer door de medische kosten en opbaring van Prince. Het belangrijkste zijn de kosten van zijn repatriƫring (terugkeer) naar Canada waar zijn vrienden en familie op hem wachten, zodat hij naar zijn laatste rustplaats gebracht kan worden. Het liefste wil de familie hem naast zijn overleden broertje kunnen begraven.

Om hen te helpen heeft de nicht van Jaleesa een crowdfundingsactie gestart, kijk voor meer informatie op www.gofund.me/559f2a4c

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.