Press "Enter" to skip to content

Een gratis studentenleven winnen

De #Baasvanvenlo campagne is onlangs opgezet. Deze campagne is bedoeld om potentiële studenten enthousiast te maken voor Venlo als studentenstad. Iedereen die zich komende periode aanmeldt of al aangemeld is bij een van de hogescholen of universiteit kan meedoen en maakt kans om de #BaasvanVenlo te worden.

De campagne is een initiatief van CheckVenlo, Fontys Venlo, HAS Hogeschool Venlo, Maastricht University Campus Venlo, VenloVerwelkomt en gemeente Venlo. De Baas van Venlo is de persoon die andere studenten enthousiast kan maken en zover kan krijgen om in Venlo te komen studeren. Venlo heeft volgens de campagne zoveel te bieden als studentenstad en dat mag nog meer onder de aandacht komen bij potentiële studenten.

De #BaasvanVenlo legt zijn/haar studentenleven vast en laat studenten kennismaken met hetgeen er in Venlo te beleven is. De #BaasvanVenlo wint een jaar ‘gratis studentenleven’. Ga voor meer informatie en de voorwaarden naar onderstaande website. Aanmelden kan tot en met 15 juni via de website www.checkvenlo.nl/baasvanvenlo

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.