Press "Enter" to skip to content

Foto’s delen uit eigen tuin

Stichting het Limburgs Landschap organiseert een tuinfoto-challenge. De organisatie vraagt om een natuurtuinfoto of –film uit eigen tuin in te sturen. Voor de mooiste inzendingen zijn enkele mooie prijzen beschikbaar.  

De afgelopen periode en ook de komende tijd is iedereen meer thuis. “Maar dat betekent natuurlijk niet dat we minder van de natuur kunnen genieten, want ook in de eigen tuin of op het balkon is de natuur dichtbij. Denk aan de zoemende bijen op de appelbloesem, fladderende voorjaarsvlinders of een pimpelmees die een nestkast in een tuin heeft uitgekozen”, aldus de organisatie van Stichting het Limburgs Landschap.  

Stichting het Limburgs Landschap vraagt mensen of uit de eigen tuin een foto of film te delen met Stichting het Limburgs Landschap. Dit kan via Facebook of nieuwsbrief@limburgs-landschap.nl. Ook worden er fraaie prijzen beschikbaar gesteld voor de mooiste beelden, zoals tickets voor Kasteeltuin, natuurboeken en gastvrij ontvangst in één van de horecalocaties van Het Limburgs Landschap. De challenge loopt tot 1 juni 2020. 

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.