Press "Enter" to skip to content

Gemeente wijzigt tijd digitale bijeenkomst coronasteun- en herstelpakket voor cultuur

De gemeente Venlo organiseert een digitale bijeenkomst voor de culturele sector. Het onderwerp waar over met elkaar gepraat kan worden is het coronasteun- en herstelpakket van de gemeente Venlo. De digitale bijeenkomst vindt plaats op maandag 8 maart om 19.030 uur.

De webinar is bedoeld voor het hele culturele veld: van amateurkunst en individuele cultuurmakers tot grote culturele instellingen, van bestuursleden en directeuren tot betrokken medewerkers, vrijwilligers, maatschappelijke partners en raadsleden.

In een eerder bericht meldde de gemeente dat deze digitale bijeenkomst plaatsvindt op maandag 8 maart, van 19.00 tot 21.00 uur. De actualiteit heeft is ingehaald; op hetzelfde moment is er een landelijke persconferentie over corona van ons demissionair kabinet. “We begrijpen dat u wellicht beide informatiemomenten wil meemaken daarom passen we de tijd van onze digitale bijeenkomst aan. Dit betekent dat de Webinar een half uur later begint”, aldus de gemeente. De start van deze bijeenkomst is dus om 19.30 uur.

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.