Press "Enter" to skip to content

Harmonie St. Caecilia Blerick houdt kledinginzamelingsactie

Het is een gek jaar voor vele muziekverenigingen, zo ook voor ons. Er wordt inmiddels weer gerepeteerd, maar iedereen zit op 2 meter afstand en de concerten zoals we die voorheen gewend waren, zitten er nog even niet in. Daarom moeten we op zoek naar alternatieve mogelijkheden, zodat liefhebbers snel weer van onze muziek kunnen genieten en wij ook weer een evenement hebben om naar toe te leven.  

Gelukkig kunnen sommige zaken wel doorgang vinden. Eén daarvan is onze kledinginzamelingsactie. Na het succes van vorig jaar, hebben we deze actie dit jaar weer opgezet. Op zaterdag 12 september heeft de eerste ronde plaatsgevonden. Textiel kon worden ingeleverd op de Marinus Dammeweg te Blerick, alwaar wij het ingezamelde textiel wogen en verzamelden. Om het allemaal Coronaproof te laten verlopen, bleven mensen in hun auto wachten totdat wij aangaven dat mensen hun textiel konden inleveren. Hierbij werd natuurlijk ook 1.5meter afstand bewaard.   

De eerste ronde is goed verlopen en we hebben al een kleine 2000 kg textiel ingezameld.  

Maar er is goed nieuws voor mensen, die hun kleding en ander textiel niet kwijt kunnen, nu de kledingcontainers gesloten zijn. Op zaterdag 3 oktober is de tweede en laatste ronde van onze inzamelingsactie. Geïnteresseerden kunnen tussen 11.00 en 13.00 uur hun kleding bij ons inleveren. Net als op 12 september vragen we iedereen in de auto te wachten totdat wij een seintje geven dat u het textiel kan inleveren.  

Op de Facebookpagina van Harmonie St. Caecilia Blerick vindt u meer informatie over welk textiel u in kan leveren. Mocht u nog vragen hebben, kan u ook contact opnemen via acties@harmonie-caecilia.nl 

We hopen u allemaal te zien op 3 oktober tussen 11.00 en 13.00 uur op de Marinus Dammeweg 17, Blerick  

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.