Press "Enter" to skip to content

Heropening drie prikposten in Venlo

VieCuri Venlo heeft de prikposten in het Toon Hermans Huis, de Witte Kerk en het Huis van de Wijk weer geopend. Deze drie posten zijn toegankelijk voor patiënten zonder corona-gerelateerde klachten.

Indien patiënten corona-gerelateerde klachten hebben, kunnen zij terecht bij de ziekenhuislocaties van VieCuri Venlo of Venray. Eind maart sloot vanwege het coronavirus het merendeel van de lokale locaties waar bloed afgenomen werd. Stap voor stap openen er weer locaties, al dan niet voorzien van aanpassingen. Met deze drie locaties erbij, zijn er nu weer twaalf locaties open.
Op maandag is het Toon Hermans Huis open van 10.00 tot 10.30 uur. De Witte Kerk is op dinsdag open van 10.00 tot 10.45 uur en het Huis van de Wijk is op donderdag van 08.00 tot 08.30 uur geopend als prikpost.

Er is bij iedere priklocatie handdesinfectie beschikbaar om bij binnenkomst de handen te desinfecteren. Dat is verplicht. Omdat de wachtruimtes beperkt zijn qua omvang, heeft iedere priklocatie een maximaal aantal zitplaatsen waarmee een veilige afstand tussen de wachtende patiënten wordt gewaarborgd. Op het moment dat alle zitplaatsen bezet zijn, is het verzoek om op een later moment terug te komen of naar een andere priklocatie te gaan.

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.