Press "Enter" to skip to content

Het Vlinderhuis start nieuwe activiteiten

Het Vlinderhuis in Blerick is in januari gestart met activiteiten voor bewoners op vrijdag. In de ochtend zijn er creatieve, culinaire en sociale activiteiten en in de middag worden uitstapjes georganiseerd.

Over het Vlinderhuis/SGL Het Vlinderhuis is eenwoonbegeleidingscentrum van SGL. SGL helpt mensen met hersenletsel (bijvoorbeeld door een hersenbloeding, beroerte of dementie) om een zo normaal en zelfstandig mogelijk leven te leiden en deel te nemen aan de maatschappij. SGL biedt door heel Limburg uiteenlopende behandelingen, trainingen en begeleidingsmogelijkheden. 550 Medewerkers en vele enthousiaste vrijwilligers ondersteunen ongeveer 1.600 cli├źnten.

Voor de activiteiten zoekt Het Vlinderhuis vrijwilligers. “Vrijwilligerswerk geeft veel voldoening. Je kunt ├ęcht iets voor een ander betekenen”, aldus de organisatie. Ook in het weekend worden diverse activiteiten georganiseerd waarvoor vrijwilligers nodig zijn. Voor aanmelden of meer informatie neem contact op met Marjo Weijers (06-25 47 81 55) of of Jean Lousberg (06-83 98 63 08) van het Vlinderhuis.

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.