Press "Enter" to skip to content

Iris Klerken-van der Broek nieuwe voorzitter D66 Venlo

Iris Klerken-van der Broek (32) is de nieuwe voorzitter van de Venlose D66-afdeling. Zij volgt daarmee Monique Billekens-Dorssers op, die aanblijft als Algemeen Bestuurslid. Klerken-van der Broek: “Ik ben erg blij dat ik het stokje van Monique mag overnemen. Ik wil er als voorzitter voor zorgen dat we een jonge en ambitieuze club blijven waar veel mensen bij willen horen.”  

Gemeenteraadsverkiezingen 2022
De sociaal-liberale partij bereidt zich al voor op de gemeenteraadsverkiezingen van 2022, vertelt de nieuwe voorzitter: “Er zijn veel nieuwe, enthousiaste, actieve leden. Samen bouwen we aan een jonge vernieuwingsbeweging in onze gemeente en in onze regio. Dat, in combinatie met de coachende rol van de meer ervaren leden, zorgt ervoor dat ik erg positief ben over de toekomst van D66 Venlo.”  

In gesprek met alle inwoners, ook buiten de verkiezingen
In Venlo deed Iris Klerken-van der Broek al mee tijdens de laatste gemeenteraadsverkiezingen. Ze stond toen op de kandidatenlijst. Samen met de andere leden ging ze in gesprek met inwoners: “Ik heb verhalen gehoord van mensen over de politiek en wat de politiek voor hen kan betekenen. Het gaat erom dat je in gesprek blijft met je inwoners, ook buiten de verkiezingen. In alle kernen en in de hele regio. Dat wil ik de komende jaren verder versterken. Er is nog genoeg werk te doen.” 

Klerken-van der Broek is in het dagelijks leven teamleider bij BASF Nunhems en woont in Venlo. De afdeling D66 Venlo omvat de gemeenten Venlo, Beesel en Peel & Maas. 

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.