Press "Enter" to skip to content

Jubileum Handbalvereniging Blerick

Handbalvereniging Blerick (HVB) bestaat op vrijdag 10 juli 2020 vijftig jaar. De viering hiervan gaat gepaard met tal van activiteiten waaronder een feestweekend en een jubileumboek. In het pinksterweekend, vrijdag 29 en zaterdag 30 mei, vindt het feest plaats bij de thuisbasis van de vereniging, sporthal Egerbos in Blerick.  

Het feestweekend gaat op vrijdag van start met een feestavond voor de vrijwilligers van HVB. Daarnaast zijn ook sponsoren en de ‘vrienden van HVB’ van harte welkom. Een vriend van handbalvereniging Blerick is iemand die door middel van een eenmalige donatie HVB een warm hart toedraagt. “Op voorhand mag nu al, het op deze avond gepresenteerde jubileumboek, een hoogtepunt in het jubileumjaar worden genoemd. Meer informatie omtrent het jubileumboek zal in de aanloop naar het feestweekend volgen”, zo laat de vereniging weten.  

Feestavond
In het clublied wordt meermaals bezongen dat sport en gezelligheid goed samen gaan. “Dat is de kracht van de vereniging. Tijdens het feestweekend kunnen HVB’ers van heden en weleer herinneringen koesteren en ophalen. Alles zal de revue passeren”, aldus de vereniging die laat weten dat iedereen die HVB een warm hart toedraagt welkom is.  

Programma
De feestavond zal muzikaal worden opgeluisterd door Partyband ApartY. Deze band heeft als slogan: “Anytime, ApartY time!”. Ben Verdellen ontbreekt ook niet in het programma. Wie Helene Fischer zegt, zegt ook meteen Marjolein Heijltjes, zangeres van onder andere die Powerhosen. Zij is ook aanwezig. Daarnaast werpt Joekskepel Flabbedeius een muzikaal balletje op. De line-up voorziet de feestavond van een gouden jubelrandje.  

“We kijken uit naar het feestweekend”, aldus de vereniging. Meer informatie over de feestavond, onder andere de kaartverkoop, vrienden van HVB en het jubileumboek, volgt op www.hvblerick.nl 

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.