Press "Enter" to skip to content

Kazerne12: ‘Veertien disciplines onder één dak’

William van Lent begon 8 augustus 2013 met zijn ondernemersavontuur. Hij startte de eerste My35’ locatie op de van Laerstraat. Als ondernemer maakte hij een mooie groei door en is het bedrijf inmiddels ‘omgedoopt’ tot Kazerne12.  

“Na zes jaar op de van Laerstraat  kregen we de kans om uit te breiden naar het pand op de Kazernestraat 12, het witte architectonische gebouw achter het vroegere Marechaussee gebouw. Sinds dit jaar hebben wij het ‘omgedoopt’ tot Kazerne12, een verzamelgebouw waar kruisbestuiving, samenwerking en werken aan jezelf centraal staat”, vertelt William.  

Een aantal van de tien My35’ locaties zitten in soortgelijke verzamelgebouwen. “Met Kazerne12 willen wij het echt anders gaan doen”, vertelt William. “We hebben inmiddels veertien verschillende disciplines onder een dak. Denk daarbij aan een milon studie, een paaldansstudio, fysiotherapie praktijk, diverse massage praktijken, een voedingscoach en nog veel meer. Daarnaast hebben we ook een functionele trainingsruimte waarin je met ons nieuwe ‘You’re my drive’ concept in 35 minuten ook naast milon een functionele training kunt beleven.  

William stelt dat alles wat nodig is voor persoonlijke ontwikkeling, uiterlijke verzoring, innerlijke rust, begeleiding op het gebied van dans, yoga en sport onder één dak is bij Kazerne12. Tijdens de sportweek van 18 tot en met 27 september is het mogelijk om een vrijblijvend gesprek aan te vragen met de vitaliteitsmakelaar. Hierin wordt duidelijk wat mensen kunnen veranderen aan hun leefstijl en wat Kazerne12 daarin kan bijdrage.

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.