Press "Enter" to skip to content

Kerstviering Zonnebloem afdeling Zôn Bliërick

Voor de gasten van Zonnebloemafdeling Zôn Bliërick werd op maandag 16 december een kerstviering georganiseerd. Ruim negentig gasten zijn deze middag naar ’T Raodhoes in Blerick getogen en zij werden door ongeveer veertig vrijwilligers verzorgd.  
 
Verschillende gasten stonden al in de foyer te wachten voordat de zaal open ging. “Nadat de aanwezigen een plaatsje gevonden hadden, werd rond twee uur de koffie en thee ingeschonken en werd er getrakteerd op een stukje kerstbrood”, vertelt de organisatie.  

De muzikale omlijsting werd dit jaar verzorgd door Margo Verbeek, zij werd hierbij begeleid door haar man Wiel. De Heilige Mis werd opgedragen door pastoor Muprappallil. “Deze eucharistieviering werd door de aanwezigen zeer gewaardeerd. Na de Heilige was er plaats voor een uitgebreide koffietafel met muziek van Margo en Wiel op de achtergrond”, zegt de organisatie.  

Pastoor kwam bij de mensen aan tafel een praatje maken. “Met een chocolade presentje en een kerstwens gingen de gasten weer naar huis. Zonnebloemafdeling Zôn Bliërick dankt alle mensen die deze middag mogelijk hebben gemaakt.” 

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.