Press "Enter" to skip to content

Kind & Echtscheidingsloket actief

In Venlo is vanaf deze maand het Kind & Echtscheidingsloket: een centraal loket voor kinderen en ouders die te maken hebben met (echt)scheiding. Alle gezinsleden kunnen hier terecht met vragen rond de (echt)scheiding.

Het Kind en Scheidingsloket wordt gerund door medewerkers van Incluzio Sociale Basis en het Juridisch loket, in samenwerking met de gemeente Venlo. Naar schatting lijden 16.000 kinderen onder de problematische scheiding van hun ouders. Het loket is bedoeld om de nadelige gevolgen voor kinderen van een (vecht)scheiding te voorkomen, te beperken of op te lossen. Voor alle vragen en zorgen van alle gezinsleden is er in Venlo nu één loket. Het Kind & scheidingsloket is gratis en voor alle gezinsleden.

Spreekuur
Elke dinsdag is er spreekuur van 09.00 tot 12.00 uur op Boulevard Hazenkamp op de Albert Verweystraat 6 in Blerick. Dit spreekuur is in verband met de coronamaatregelen uitsluitend op afspraak. Buiten de spreekuren kunnen mensen zich melden via het algemene nummer van Incluzio 088 298 76 53 of via kindenscheidingsloketvenlo@incluzio.nl

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.