Press "Enter" to skip to content

Laatste huldiging jubilarissen van Hockeyclub Blerick

Acht jubilarissen van Hockeyclub Blerick zijn zaterdag 11 juli, tijdens de medewerkersavond, gehuldigd door voorzitter Rik van Baal. Een bijzondere huldiging, want het was de laatste officiĆ«le bijeenkomst van deze bijna 75-jarige Blerickse vereniging. HCB gaat samen met VHC en Hockeyclub Tegelen over in Hockeyclub Delta Venlo.  

Hockeyclub Blerick heeft vanaf het begin ieder jaar zijn jubilarissen op een unieke wijze gehuldigd. Dit laatste jaar waren er acht jubilarissen, waarvan Marco Titulaer op vakantie was. De andere jubilarissen die zestig jaar lid zijn, kregen een mooie horloge met inscriptie. Mart van den Winkel, Mart Engels en de afwezige Marco Titulaer zijn 50 jaar lid en ontvingen het gouden Stickske met briljantje. Bart Driessen, Rik van Baal en Jeroen Dekkers kregen vanwege 25 jaar lidmaatschap het gouden Stickske.  

Na afloop van de huldiging werden de jubilarissen door genodigden, aanwezige leden en medewerkers gefeliciteerd. De Hockeyclub laat weten dat het een mooie afsluiting was van de vereniging op het Maassenhof complex.

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.