Press "Enter" to skip to content

Laatste theatershow Ben Verdellen

Ben Verdellen maakte in februari bekend om in juni voor de laatste keer een theatershow op de planken te brengen. De kaartverkoop zou oorspronkelijk op maandag 16 maart starten. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus was bij het ter perse gaan van de Blerickse Krant niet duidelijk wat de nieuwe datum is van de start van de kaartverkoop.  

De theatershow van Ben Verdellen is een terugblik op zijn muzikale carrière. Bijna vijf decennia geleden startte hij met muziek maken. In die periode heeft hij liedjes gemaakt en gezongen die tot het culturele erfgoed behoren van Limburg. Klassiekers als ‘Ome Willie oét Brazilië’, ‘Limburg’, ‘Haciënda’ en natuurlijk ‘Gelök’ komen voorbij. Ben Verdellen wordt begeleid door een live band.  

Theatershow ‘Gelök’ is vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juni te zien in ’t Raodhoes in Blerick. Tijdens het twee uur durende programma praat hij met anekdotes zijn klassiekers aan elkaar. De zaal gaat vrijdag en zaterdag om 19.00 uur open en het programma start om 19.30 uur. Op zondag gaat de deur om 14.00 uur open en een half uur later begint de show. Na afloop is er nog een spetterende afterparty. Meer informatie www.raodhoesblerick.nl  

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.