Press "Enter" to skip to content

Nieuw jasje voor Blerickse Krant

De Blerickse Krant is vanaf deze week in een nieuw, eigentijds jasje gestoken. Met deze restyling sluit de krant aan bij de overige uitgaven van Kempen Media. Daarnaast verschijnt de Blerickse Krant voortaan op donderdag en kan tot en met zaterdagochtend worden bezorgd. 

Het nieuwe jasje van de Blerickse Krant past bij deze tijd, zegt uitgever Eric van Kempen. “Over het geheel heeft de krant nu een modernere uitstraling. Daarnaast zorgt de nieuwe vormgeving ervoor dat de leesbaarheid van de artikelen is verbeterd en dat de attentiewaarde voor de advertenties groter is. Door de vormgeving in lijn te brengen met onze andere uitgaves kunnen we makkelijker advertorials en advertenties doorplaatsen.” Van Kempen verzekert dat de Blerickse Krant wel haar eigen identiteit blijft behouden. “We brengen lokaal Blericks nieuws, aan de redactionele formule gaan we niets wijzigen. En tips zijn natuurlijk altijd welkom.” 

Met de nieuwe vormgeving, verandert ook de verschijningsdag. “De HALLO, die verschijnt in Horst aan de Maas, Peel en Maas en Venray, wordt uitgebracht op donderdag. We hebben ervoor gekozen om voortaan ook de Blerickse Krant op woensdag te drukken. Dat betekent dat de krant vanaf donderdagochtend tot en met zaterdagochtend 12.00 uur bezorgd kan worden. De Blerickse Krant blijft een tweewekelijkse uitgave.”

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.