Press "Enter" to skip to content

Nieuwe hoofdsponsors voor SV Blerick

Al sinds begin van het jaar sieren de namen van Akarton en Berghs & Steenhuis het sportpark van SV Blerick. De combinatie Akarton en Berghs & Steenhuis hebben zich voor 3,5 jaar als hoofdsponsor aan de club verbonden. Hiermee volgt de combinatie Seacon Logistics op als hoofdsponsor van de vereniging. Seacon Logistics zal verder gaan als Top Jeugdsponsor. 

Mike Noldus, directeur van Akarton, en Maurice Steenhuis, directeur van Berghs & Steenhuis, zijn beide kinderen van de club en meer dan 35 jaar lid. Ze speelden samen in het vlaggenschip van de vereniging en inmiddels zijn ze al jaren actief als speler en supporter van het vierde elftal. Daarnaast zijn ze ook actief naast het veld als supporter en begeleider van hun zonen die inmiddels al jaren actief zijn bij de jeugd van SV Blerick. 

Maurice Steenhuis over de samenwerking: “De bal is eigenlijk gaan rollen nadat Theo Roox me op het terras van ons clubgebouw op aansprak dat de vrijgekomen plek perfect zou passen bij de bedrijven van Mike en mij. In samenspraak met de sponsorcommissie hebben we toen actief gekeken in welke vorm we de samenwerking vorm zouden geven.” 

Mike Noldus vult aan: “De betrokkenheid die wij hebben bij de vereniging kunnen we nu op een andere manier vormgeven. Een vereniging heeft nooit genoeg vrijwilligers en sponsors. Als wij zo ons steentje kunnen bijdragen en SV Blerick ons ook wat extra exposure kan bezorgen, snijdt het mes aan twee kanten.” 

Rob Pijpers van de sponsorcommissie is verguld met de komst van de sponsoren. “Jongens van de club die nu letterlijk voorop gaan. Mooier kan het bijna niet. SV Blerick is heel erg blij met deze samenwerking.” 

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.