Press "Enter" to skip to content

Nummers insturen voor liedjesmatinee

De voorbereidingen voor het nieuwe vastelaovesseizoen zijn inmiddels weer in volle gang. De Wortelpin nodigt zangers, schrijvers en componisten uit om een of meerdere liedjes in te sturen voor het liedjesmatinee later dit jaar. “Laat je inspireren door het nieuwe motto ‘Weej zien d’r klaor veur!’””, aldus De Wortelepin.  

Een aantal ervaren schrijvers, componisten en zangers staan klaar om mensen te helpen die graag mee willen doen maar nog weinig ervaring hebben. “Denk hierbij aan het schrijven van de tekst of uitwerken van de melodie. Bij het maken van de muziekband of het benaderen van zangers kan bemiddeld worden.” 

De vier winnende liedjes worden opgenomen in een van de studio’s van Marlstone. “Je bepaalt samen met de arrangeur welke uitstraling je aan het nummer wilt geven. Dit kan ook van invloed zijn op de invulling van de begeleidingsband. Door voor Marlstone te kiezen hopen we dat de Blerickse liedjes voor een breder Limburgs publiek toegankelijk worden.”  

Het liedjesmatinee is dit jaar op zondag 27 september. De inzendingen moeten voor 14 juli binnen zijn. De voorselectie is op 24 augustus. Het volledige regelement is op www.wortelepin.nl te raadplegen. Voor vragen of verzoek neem contact op met Joyce Smeets door een email te sturen naar liedjes@wortelepin.nl 

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.