Press "Enter" to skip to content

Organisatie jeugdtoernooien VVV-Venlo gestart

Voetbalclub VVV-Venlo is in samenwerking met haar zeven Toernooipartners gestart met de voorbereidingen voor de editie van 2021. Vanwege de coronamaatregelen hebben de toernooien dit jaar geen doorgang gevonden. Komend jaar worden de ParterToernooien van VVV-Venlo voor de 30e keer georganiseerd.  

Venlosche Boys was in 1991 trendsetter van de internationale jeugdvoetbaltoernoien. Naast VVV-Venlo als toernooipartner, teams van de lokale organisatie en regioselecties hebben zich al diverse binnenlandse en buitenlandse topclubs zich aangemeld.  

Bij SSH Herten vindt op 14 en 15 augustus een onder 18 toernooi plaats. Hierbij is onder andere VVV-Venlo en een regioteam aanwezig. Bij SV Blerick vindt op 5 en 6 juni een onder 14 toernooi plaats. Daarbij heeft VVV-Venlo, SV Blerick en een regioteam al toegezegd aanwezig te zullen zijn. Daarnaast is Sparta, Borussia Mönchengladblach en KAA Gent aanwezig. Ook op 5 en 6 juni wordt bij IVO Velden een onder 13 toernooi georganiseerd. Onder meer VVV-venlo, IVO Velden, KAA Gent, Sparta, LOSC Lille en Borussia Mönchengladbach is daarbij aanwezig.  

In Grubbenvorst vindt op 11 en 12 september een jeugdtoernooi onder 13 jaar plaats, waarbij VVV-Venlo en een regioteam sowieso van de partij is. In Panningen vindt op 5 en 6 juni een onder 11 toernooi plaats waarbij PSV, Feyenoord en Aberdeen deelnemen. 28 augustus wordt bij SV Wittenhorst een onder 10 toernooi georganiseerd.  

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.