Press "Enter" to skip to content

Plan zelf afspraak voor bloedafname

Het is vanaf heden mogelijk om zelf te kiezen wanneer mensen bloed willen laten prikken bij Ziekenhuis VieCuri in Venlo of Venray. Een afspraak is veilig en eenvoudig te plannen via www.mijnVieCuri.nl of telefonisch. VieCuri start met het prikken op afspraak voor de twee hoofdlocaties. Op een later moment wordt dit ook mogelijk voor de overige priklocaties. 

Door te prikken op afspraak, kan het aantal mensen dat tegelijk in de wachtruimte is beter worden gereguleerd. Ook is het doel om de wachttijden voor patiënten te verkorten. “Heeft u een afspraak voor bloedafname? Dan hoeft u niet meer in de wachtrij aan te sluiten en kunt direct doorlopen. U wordt geholpen op het afgesproken tijdstip. Bloedprikken zonder afspraak blijft voorlopig ook nog gewoon mogelijk”, aldus VieCuri.  

Via internet of telefonisch een afspraak maken voor bloedafname
Via het patiëntenportaal www.mijnVieCuri.nl kunnen patiënten zelf een afspraak maken om bloed te laten prikken. Daarvoor is een verwijzing van de huisarts of specialist nodig. Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan via het Afsprakenbureau van VieCuri via 09 00 81 86.

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.