Press "Enter" to skip to content

Politie zoekt Blerickse bandenprikker en deelt beelden

De politie is op zoek naar een man die banden leeg prikte in Blerick en geeft daarom beelden van de verdachte vrij. De vernielingen vonden plaats in de nacht van 9 op 10 december 2020 in de wijk Vastenaovendkamp.

Rond deze periode waren er in Nederland spanningen rond de aanslagen op diverse Poolse supermarkten. Aangezien er veel arbeidsmigranten wonen in dit deel van de wijk Vastenaovendkamp, houdt de politie er sterk rekening mee dat het leksteken van de autobanden een gerichte actie is tegen deze groep bewoners. De politie hoopt met het vrijgeven van de beelden dat er mensen zijn die de verdachte mogelijk herkennen of meer informatie hebben.

De verdachte is volgens de politie ongeveer 1.70 à 1,80 meter lang, droeg die avond een grijs/beige winterjas met capuchon, grijze trainingsbroek met donkere verticale strepen en zwart/witte sneakers.

De politie is op zoek naar meer informatie over de verdachte. Als u de verdachte herkent of meer informatie hebt over de situatie, geef dit dan door via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.