Press "Enter" to skip to content

Politie zoekt doorrijder

Op de rotonde Vlinderhuis op de kruising Burgemeester Gommansstraat met de Vastenavondkampstraat heeft zaterdag 1 augustus een aanrijding plaatsgevonden. Een kleine orde personenauto botste daar op een bromfiets.  

De bestuurder van de auto tikte de bromfiets van de achterzijde aan, waardoor de bestuurder ten val kwam op het wegdek. De bestuurder van de personenauto is gestopt, maar is vervolgens doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken.  

De bestuurder is weggereden in de richting van het Blariacum College. De politie wil de bestuurder van de personenauto graag spreken zodat de schade afgehandeld kan worden met de tegenpartij en natuurlijk zijn zij op zoek naar antwoorden op de vraag waarom hij is weggereden.  

De politie zoekt naar een bestuurder van een kleine, rode auto vermoedelijk van het merk Peugeot. De man is zo’n 75 jaar, 190 cm lang en heeft een smal postuur met een opvallende pleister op zijn voorhoofd. Mensen die meer informatie hebben, kunnen contact opnemen via 0900 88 44 onder vermelding van 2020 1215 54 

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.