Press "Enter" to skip to content

Rouwcentrum Venlo-Blerick opent haar deuren voor uitvaartondernemers

Rouwcentrum Venlo-Blerick, aan de Ubroekweg Noord, heeft haar deuren weer geopend voor rouwbezoeken, kleinschalige afscheidsdiensten en verzorging van een overledene met nabestaanden.

Het pand wordt verhuurd aan zelfstandige uitvaartondernemers door de familie Van der Laan, die zelf dertig jaar een begrafenisonderneming runde. De uitvaartondernemer kan het pand volledig autonoom en op elk moment van de dag huren. Dit geeft de nabestaanden en de begrafenisondernemer de vrijheid om het afscheid volledig naar eigen wens in te vullen.

Het rouwcentrum heeft een restyling ondergaan, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor nabestaanden en de uitvaartondernemer om hier een rouwbezoek of afscheidsdienst te verzorgen. “De ruime opzet van de rouwkamers, de zithoekjes en de ontvangstruimte bieden voldoende plek om ook met de huidige coronamaatregelen voldoende ruimte te kunnen bieden voor stilte, bezinning en een bemoedigend of troostend gesprek”, zegt Linda Koppers – Van der Laan. Kijk voor meer informatie op www.rouwcentrumvenlo-blerick.nl

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.