Press "Enter" to skip to content

Samenwerkingen met SV Blerick

In deze lastige periode voor verenigingen is samenwerken één van de toverwoorden en ook voetbalvereniging SV Blerick is actief op zoek naar partners. Zo hebben de jeugdelftallen al gebruik mogen maken van de hockeyvelden van Delta Venlo in de Boekend.

Toen SVB een verzoek kreeg van de bevriende handbalclub HVB of ze gebruik mochten maken van onze velden hoefde de club niet lang hoeven denken met als gevolg dat honderden Blerickse handballers en handbalsters onlangs weer konden genieten van hun favoriete sport. Er zijn inmiddels meerdere binnensportverenigingen die zich bij SV Blerick hebben gemeld. Bekend is dat SVB al een samenwerking heeft met Tap-Out. Deze overeenkomst faciliteert een sportieve samenwerking tussen SV Blerick en multi-sportlocatie Tap-Out Venlo. Onder professionele begeleiding van Tap-Out worden voetballers fysiek en mentaal getraind.

Patrick van Brenk van Tap-Out: “Als Tap-Out zijnde zijn we om meerdere redenen heel blij met de afspraak. Wij zijn graag bezig het beste uit sportmensen te halen. Daarnaast vinden we het ook fijn om intensiever samen te gaan werken met onze buurman SV Blerick. Deze samenwerking biedt veel kansen en kan een startsein zijn om het gebied een impuls te geven als sportzone. Het sluit wat dat betreft perfect aan bij de wensen van de gemeente.”

De afspraak tussen GEBA Trans en SV Blerick komen niet zomaar uit de lucht vallen. Binnen GEBA Trans zijn veel voetballers werkzaam. De volgende mensen hebben ook banden met SV Blerick: Joyce Christis, Rob Hermans, Kevin Holla, Arno Reiniers, Rene Ronnes en algemeen directeur Fred Spijksma. Dus SV Blerick en GEBA Trans zijn sterk met elkaar verbonden.

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.