Press "Enter" to skip to content

Solliciteren in coronatijd

De bibliotheek in Venlo organiseert op vrijdag 12 februari een online bijeenkomst over solliciteren in coronatijd. Deze bijeenkomst duurt van 10.00 tot 12.00 uur.

Ook in deze tijd wil je als werkzoekende graag dé ideale baan vinden. Door de coronapandemie is de arbeidsmarkt in een snel tempo veranderd. Daar waar het werk in de ene branche afneemt, neemt het aantal vacatures in andere branches toe. Hoe ga jij om met deze veranderingen en waar liggen jouw kansen op de arbeidsmarkt?

Hoe ga jij om met deze veranderingen en waar liggen jouw kansen op de arbeidsmarkt? Ook het aanbod van vacatures is veranderd. Naast de functie-eisen dien je ook aan een breed scala van competenties te voldoen. Hoe zorg je nu ervoor dat jouw competenties aansluiten
bij het functieprofiel? En hoe verwoord je dit in je sollicitatiebrief en op je cv? Tijdens deze online Walk & Talk leren deelnemers hoe ze een sollicitatiebrief en cv 3.0 maken. Jannine van der Naald (Talent-en-Werk) geeft meer informatie over de laatste sollicitatietrends.
Deze Walk & Talk-sessie vindt plaats via Zoom. Aanmelden kan via de website van de bibliotheek, www.bibliotheekvenlo.nl

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.