Press "Enter" to skip to content

Speeddaten met een plastisch chirurg

VieCuri MOOI houdt op dinsdag 22 september een open avond in het VieCuri Medisch Centrum Venlo. Tijdens deze avond kunnen geïnteresseerden via speeddates kennis maken met de plastisch chirurgen en de behandelingen die worden aangeboden door VieCuri MOOI. Het is mogelijk vragen te stellen aan de specialisten, zonder dat hiervoor het eigen risico aangesproken hoeft te worden. 

Tijdens een speeddate van vijf minuten kunnen geïnteresseerden op een laagdrempelige manier kennis maken met de plastisch chirurgen. Er mogen geheel vrijblijvend vragen op het gebied van plastische chirurgie worden gesteld: ooglidcorrecties, borstverkleiningen of -vergrotingen, littekencorrecties, botox en fillers. Maar ook vragen over handchirurgie en borst- en gelaatsreconstructies kunnen aan de orde komen. Plastisch chirurg An Deliaert: “Vaak horen we: ‘Ik loop al jaren met een vraag en nu dacht ik, dit is het moment om hem te stellen’. We kunnen in een consult van vijf minuten geen oplossing bieden, maar we kunnen wel een richting geven door middel van uitleg of advies. Daar zijn de geïnteresseerden vaak heel blij mee.” 

Vooraf aanmelden
De speeddates vinden plaats in VieCuri Medisch Centrum te Venlo aan de Tegelseweg 210, route 76. De avond begint om 17.30 uur en duurt tot 20.30. Als tijdens de speeddatesessie blijkt dat de gewenste behandeling in aanmerking komt voor een onverzekerde behandeling, dan kan meteen een afspraak worden ingepland. Voor verzekerde zorg is eerst een verwijsbrief van de huisarts nodig. Mede vanwege coronarichtlijnen is vooraf aanmelden verplicht. Dit kan tot 20 september 2020 via www.viecurimooi.nl/speeddate of via telefoon 077 320 68 65. Voor de speeddatesessies wordt de geïnteresseerde ingedeeld. Vooraf kan een tijdblok als voorkeur aangegeven worden.

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.