Press "Enter" to skip to content

Stemmen voor beste 33 carnavalsliedjes Blerick

De 3-kes organiseert voor de tweede keer, met medewerking van De Wortelepin, de Top 33Burgers kunnen van zaterdag 18 tot en met zaterdag 25 januari stemmen op hun favoriete Groot-Blerickse carnavalsliedjes via www.de3kes.nl 

Ook dit seizoen organiseert De 3-kes een top-lijst voor het stadsdeel Blerick. Inwoners kunnen online hun stem uitbrengen op hun negen favorieten carnavalsliedjes. Het initiatief wordt ondersteund door De Wortelepin. De nummer 1 van 2019 is in 2020 uitgesloten om nummer 1 te worden. 

“Door De 3-kes radio is duidelijk geworden dat er prachtige carnavalsliedjes zijn gemaakt in het verleden. Liedjes die vaak enigszins in de vergetelheid zijn geraakt. Door deze lokale lijst wordt de aandacht gevestigd op stadsdeel Blerick”, stelt de organisatie.  

De live uitzending van de Blerickse Top 33 vindt plaats op zaterdag 1 februari vanaf 10.00 uur ’s ochtends. Op deze dag vindt het Swaree plaats in Blerick. Stemmen op de Blerickse Top 33 kan van zaterdag 18 tot en met zaterdag 25 januari online. 

De 3-kes blijft investeren in het radiostation. Het uitzenden van deze live uitzendingen hoort bij de ontwikkeling. De 3-kes Daag en ’t Vastelaoves-Kefee wordt uitgezonden via www.de3kesradio.nl en de app.

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.