Press "Enter" to skip to content

Struinen in de tuinen Venlo alleen via livestreaming

De persconferentie van dinsdag 18 augustus heeft als gevolg gehad dat podiumkunstenfestival Struinen in de Tuinen een aanpassing in het programma heeft moeten doen. De editie van zondag 6 september is daardoor aangepast. Mensen kunnen tussen 12.00 en 17.00 uur door de tuinen struinen met livestreams.  

 
De organisatie van het podiumkunstenfestival heeft in korte tijd samen met de gemeente en veiligheidsregio een nieuw plan opgesteld, zodat het toch kan plaatsvinden op zondag 6 september 2020. Alle aangemelde acts zijn uitgenodigd om hun optreden live te streamen vanaf hun eigen locatie. Zo kan men digitaal struinen langs al het moois dat cultureel Venlo te bieden heeft. Alle livestreams zijn via www.struinenindetuinen.nl te bekijken. 
 
“Na vijf maanden voorbereiding stond een prachtig programma op de website en was alle promotie verspreid. We zijn ontzettend blij dat we binnen twee weken een nieuw format hebben bedacht en kijken alsnog erg uit naar de online versie van Struinen in de Tuinen”, aldus Evi Timmermans, programmamaker Struinen in de Tuinen Venlo. 
 
Financiële steun 
De Stichting de Bühne voelt de aanpassingen ook financieel. Een belangrijk deel van de begroting wordt gedekt met de vrijwillige bijdrage van bezoekers tijdens de Struindag. Voor meer informatie kijk op www.struinenindetuinen.nl  

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.