Press "Enter" to skip to content

Struinen in de Tuinen Venlo opent inschrijving

Tuinfestival Struinen in de Tuinen strijkt deze nazomer voor het eerst neer in Venlo. Op zondag 6 september laten lokale amateurkunstenaars zien welk talent ze in huis hebben. 

Met Struinen in de Tuinen verwelkomen Venlonaren hun goede buren en verre vrienden om samen te genieten van lokale acts. Tussen 12.00 uur en 17.00 uur kunnen nieuwsgierige toeschouwers struinen langs muziek op het gazon, modern ballet bij vijvers en theaterstukken in hofjes. Ontdek in ruime tuinen de gastvrijheid van Venlo tijdens Struinen in de Tuinen 2020.  

Coördinator Marlou Jenniskens: “Wij zijn blij dat Struinen in de Tuinen corona-proof kan plaatsvinden. Alle optredens vinden plaats in de buitenlucht, er is voldoende ruimte om gepaste afstand te bewaren en de bezoekersaantallen per optreden zijn relatief klein. Ook geven we alle deelnemende tuineigenaren en artiesten corona-richtlijnen mee.”  

Mensen kunnen zich met hun voor- of achtertuin, oase of jungle, gemeenschappelijke buitenruimte of stadstuin aanmelden. Voor het geven van een optreden is het ook mogelijk om op te geven. Iedere vorm van podiumkunst is welkom. Aanmelden met een tuin of als artiest kan tot en met 20 juli via www.stuinenindetuinen.nl/venlo 

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.