Press "Enter" to skip to content

SV Blerick sluit samenwerking met GEBA Trans en Tap-Out

De bal rol weer op Bauhaus Sportpark ’t Saorbrook. En niet alleen óp het veld. SV Blerick heeft bekendgemaakt dat voor de komende drie jaar een afspraak is gemaakt met GEBA Trans en Tap-Out. Deze overeenkomst faciliteert een sportieve samenwerking tussen SV Blerick en multi-sportlocatie Tap-Out Venlo. Onder professionele begeleiding van Tap-Out worden voetballers fysiek en mentaal getraind. 

Arno Reiniers van GEBA Trans: “Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jeugd veel beweegt en sport. Dat moet de jeugd kunnen doen op ieder niveau. Bij sommige teams kan hierbij de nadruk liggen op het prestatieve deel, terwijl bij andere teams de nadruk veel meer ligt op teambuilding en ontwikkeling van het individu. Met Tap-Out hebben we een partij die leiders en trainers van alle jeugdteams (vanaf JO8) kan ondersteunen bij deze verschillende groepsprocessen. Iets wat voor ons naast het voetbaltechnische aspect minimaal net zo belangrijk is. Graag faciliteren wij de samenwerking tussen SV Blerick en Tap-Out waarbij ieder team meerdere keren per seizoen onder begeleiding van een van de trainers van Tap-Out onder handen wordt genomen.’” 

Patrick van Brenk van Tap-Out: “Als Tap-Out zijn we om meerdere redenen heel blij met de afspraak. Wij zijn graag bezig het beste uit sportmensen te halen. Daarnaast vinden we het ook fijn om intensiever samen te gaan werken met onze buurman SV Blerick. Deze samenwerking biedt veel kansen en kan een startsein zijn om het gebied een impuls te geven als sportzone. Het sluit wat dat betreft perfect aan bij de wensen van de gemeente.” 

De afspraak tussen GEBA Trans en SV Blerick komt niet zomaar uit de lucht vallen. Binnen GEBA Trans zijn veel voetballers werkzaam. Ook Joyce Christis, Rob Hermans, Kevin Holla, Arno Reiniers, Rene Ronnes en algemeen directeur Fred Spijksma hebben banden met de vereniging. Dus SV Blerick en GEBA Trans zijn sterk met elkaar verbonden en met deze sponsorovereenkomst wordt dit bezegeld. 

Over GEBA Trans 
GEBA Trans is een logistieke dienstverlener met kantoren in Venlo en Tilburg. Al bijna 25 jaar zorgt GEBA Trans voor maatwerkoplossingen op het gebied van transport. GEBA Trans staat voor ‘High Performance’, ‘Total Care’ en ‘Outside the box’. Het team bestaat uit dertig mensen.  

Over Tap-Out Venlo 
Tap-Out is een multi-sportlocatie in Venlo waar op iedere leeftijd, doelstelling en niveau gesport kan worden op basis van de pijlers kracht, uithoudingsvermogen en inzetbaarheid. Tap-Out biedt trainingen en programma’s aan vanaf de beginnende tot en met de semiprofessionele sporter.

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.