Press "Enter" to skip to content

Vasteloavesvereniging de Wortelepin en winkeliers centrum Blerick

In aanloop naar de vastelaovend hebben de winkeliers uit het centrum van Blerick, samen met Vastelaovesvereiniging de Wortelepin, een spaaractie ontwikkeld. De komende tijd kan worden gespaard voor een gratis exemplaar van de Wortelegaejer, het officiële huisorgaan van de Blerickse carnavalsvereniging.  

Vanaf donderdag 6 februari wordt het orgaan verspreid, met daarin onder andere de fotoreportage van het nieuwe trio dat op zaterdag 1 februari wordt uitgeroepen tijdens ’t Swaree. De actie loopt tot en met zaterdag 8 februari. 

De beide winkeliersverenigingen Winkelhart Blerick en de Wieën hebben met de Wortelepin een deal gesloten om exclusief alle Wortelegaejers te verspreiden. Voorzitter Gé Decker van de Wortelepin is in zijn nopjes: “Dit is een unieke kans om onze vereniging en het mooie magazine breed onder de aandacht te brengen.” De nieuwe voorzitter Twan Jonkers van Winkelhart Blerick reageert ook enthousiast. ”De actie biedt de winkeliers de gelegenheid om hun klanten een cadeautje te geven. Sparen betekent terugkomen, dat zorgt voor loyale klanten die ons centrum vaker bezoeken.” 

De Wieën sluit hierbij aan. Alle winkels in het Blerickse centrum kunnen meedoen met deze actie. De deelnemers zijn te herkennen aan de poster in de etalage. “Een hele mooie actie, die de verbondenheid tussen de diverse partijen in het Blerickse centrum benadrukt”, aldus centrummanager Sjoerd van Heijster. Vanaf vrijdag 17 januari kan er bij de deelnemende winkeliers worden gespaard.  

Bij een aankoop bij één van de deelnemers, krijgen mensen een spaarkaart. Bij iedere 5 euro die besteed wordt, wordt een Chielke-zegel ontvangen. Bij een volle spaarkaart met tien Chielkes wordt een gratis Wortelegaejer bemachtigd. Deze kaart kunnen mensen bij één van de deelnemers inleveren. Sparen en inleveren van de volle kaarten kan tot en met zaterdag 8 februari. Voor meer informatie neem contact op met centrummanamger Sjoerd van Heijster via taskforce@beleefhetinblerick.nl of 06 46 00 14 17 

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.