Press "Enter" to skip to content

VieCuri Venlo maakt gevel toekomstbestendig

VieCuri Medisch Centrum maakt de gevel van het Regionaal Centrum van Vincent van Gogh en de eigen hoofdingang toekomstbestendig. Onder andere het kenmerkende staalwerk krijgt een duurzame update.

De polibezoeken en behandelingen bij VieCuri en het regionale centrum van Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheid gaan tijdens de werkzaamheden door. De werkzaamheden starten eind mei en duren tot het einde van het jaar. Doel van de werkzaamheden is om de gevel te verduurzamen. Het staalwerk, metselwerk en de kozijnen van het entreegebouw worden gereed gemaakt voor de toekomst. Ook de zonwering en draaideuren van de entreehal zijn onderdeel van de werkzaamheden. Het vervangen van de draaideuren vraagt een zorgvuldige voorbereiding om het betreden en het verlaten van de gebouwen soepel te laten verlopen. Daarom worden de nieuwe draaideuren op zijn vroegst vanaf de zomervakantie geïnstalleerd.
Met de gebruikers van de betreffende gebouwen is overlegd, zodat polibezoek en behandelingen door kunnen gaan. De plek waar wordt gewerkt, wordt zoveel mogelijk afgeschermd. De looproutes voor bezoekers blijven steeds vrij. Mogelijke wijzigingen in de looproute worden op de locatie aangegeven.

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.