Press "Enter" to skip to content

Vijf prikposten heropend

De prikposten in Reuver, Broekhuizen, Tegelen en Venray zijn vanaf maandag 10 augustus weer geopend. In Reuver bevinden zich twee prikposten. De posten zijn toegankelijk voor mensen zonder coronaklachten.  

Indien patiënten corona-gerelateerde klachten hebben, kunnen zij terecht bij de ziekenhuislocaties van VieCuri Venlo of Venray. Eind maart sloot vanwege het coronavirus het merendeel van de lokale locaties waar bloed afgenomen werd. Stap voor stap openen er weer locaties, al dan niet voorzien van aanpassingen. Met deze locaties erbij, zijn er nu weer zestien locaties open. Voor een actueel overzicht van alle locaties, zie www.viecuri.nl/bloedafname

Veilige afstand 
Bij iedere priklocatie is handdesinfectie beschikbaar om bij binnenkomst handen te desinfecteren. Omdat de wachtruimtes beperkt zijn qua omvang, heeft iedere priklocatie een maximaal aantal zitplaatsen waarmee een veilige afstand tussen de wachtende patiënten wordt gewaarborgd. Op het moment dat alle zitplaatsen bezet zijn, is het verzoek om op een later moment terug te komen of naar een andere priklocatie te gaan.

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.