Press "Enter" to skip to content

VIP shoppen bij de Kleierkas

Bij de Kleierkas in Blerick kan vanaf 1 elke zondag een uur privé-shoppen gereserveerd worden. In dat uur is de winkel kan er naar hartenlust gekeken, gepast en eventueel gekocht worden.  

De Kleierkas is een winkel voor ‘kleding met ervaring’. Mensen kunnen (goede) kleding die ze niet meer gebruiken inleveren. Die kleding wordt dan tegen een lage prijs verkocht door vrijwilligers. De opbrengst is voor goede doelen. 

“Covid-19 heeft onder andere tot gevolg tot shoppen niet meer zo relaxed is als voor die tijd. Het is niet fijn snuffelen als je weet dat mensen buiten de winkel staan te wachten. Bovendien is er weinig te beleven, zeker op zondag. Daarom kan er nu bij  de Kleierkas in Blerick een uur privé shoppen gereserveerd worden. Dit buiten de normale openingstijden, dus er staat niemand buiten te wachten. Het privé shoppen kan alleen, maar ook met maximaal drie andere personen”, aldus de Kleierkas.  

De winkel vraagt 10 euro voor een reservering. Op de totale aankoop in dat uur wordt een korting van 5 euro gegeven korting. Mensen kunnen met één, twee, drie of vier personen gebruik maken van het uur privé shoppen. Om gebruik te maken van het arrangement moet een mail worden gestuurd met naam, gewenste datum en tijd en het aantal personen naar info@kleierkas.nl Wanneer geen andere reserveringen op het gewenste tijdstip zin, ontvangen mensen een bevestigingsmail.  

Op de afgesproken tijd kunnen mensen zich melden bij de Kleierkas en worden welkom geheten door een medewerkster, waarbij 10 euro wordt afgerekend. Tijdens het shoppen is de medewerkster beschikbaar voor wanneer hulp nodig is. Aan het einde van het uur worden de aankopen afgerekend, waarbij een korting van 5 euro gehanteerd wordt.  

Vanwege het coronavirus wordt gevraagd om bij binnenkomst de handen te desinfecteren. Daarnaast is het dragen van een mondkapje verplicht en moet de 1,5 meter afstand nageleefd worden. De Kleierkas vraagt daarnaast om zoveel mogelijk met pin af te rekenen.  

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.