Press "Enter" to skip to content

Voorbereidingen buitenbadcomplex Blerick

Dit jaar wordt het vijfde seizoen van buitenbadcomplex in Blerick. Het nieuwe seizoen start in mei en vrijwilligers zijn op dit moment al bezig alles in gereedheid te brengen.

Voor alle vrijwilligers wordt een eerste samenzijn georganiseerd op zaterdag 21 maart in Kefee de Loswal in Venlo. Voor die tijd is er op zaterdag 29 februari vanaf 14.00 uur een vrijwilligersmiddag in La Vita Sana Sportcentrum. Dit is voor de huidige vrijwilligers. Zij mogen introducees meenemen die interesse hebben in de diverse activiteiten en disciplines die plaatsvinden op het terrein of aan de baden. Nieuwe vrijwilligers moeten wel minimaal 4 uur per week inzetbaar zijn, zo laat de organisatie weten.

“In maart wordt na het schoonmaken van het bad een nieuwe coating-laag aangebracht. Ook het evenemententerrein is flink onder handen genomen en ligt er picobello bij”, zegt de organisatie. In het weekend van 13 en 14 maart doet het Buitenbad mee aan NL.doet. Ook hier zijn vrijwilligers die de handjes willen laten wapperen van harte welkom op het terrein welk bereikbaar is bij de Eerste Hulp ingang aan de Drie Decembersingel.

Vrijwilligers die verhinderd zijn tijdens de activiteiten kunnen het laten weten via www.buitenbadgrootvenlo.nlonder vermelding van naam en telefoonnummer. De organisatie neemt dan contact op.

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.