Press "Enter" to skip to content

Voorbereidingen PartnerToernooien VVV-Venlo in volle gang

De PartnerToernooien van VVV-Venlo hebben in 2020 geen doorgang gevonden. Dat was voor het eerst sinds 1991, toen de samenwerking ten aanzien van de organisatie gestart is. Ondanks dat de situatie onzeker is, zijn de voorbereidingen voor 2021 weer in volle gang. Contracten zijn afgesloten met 50 procent van het totale deelnemersveld, onder meer met enkele internationale topclubs.  

De voorbereidingen voor 2021, de 30e editie, zijn in volle gang. “Dit alles natuurlijk met de nodige vraagtekens. Hoe ziet de wereld er komende zomer uit? Hoe kan en mag er omgegaan worden met hotels, groepsaccommodaties, gastgezinnen en het internationale reis- en vliegverkeer? Wat zeker belangrijk is: hoe stellen sponsors zich op? Dit alles weerhoud de lokale organisaties, in samenwerking met betaald voetbalorganisatie VVV-Venlo, er niet van om reeds stappen te zetten. De stip aan de horizon van deze crisis is helaas nog niet in zicht”, aldus de organisatie.  

Op dit moment zijn er voor de editie 2021 op voorhand al contracten afgesloten met ongeveer 50 procent van het totale deelnemersveld. Hieronder nationale en internationale topclubs zoals Ajax, PSV, Feyenoord, AZ, Borussia Mönchengladbach, Anderlecht, Lille OSC, FC Midtjylland en Tokio Academy. Tot nu toe zullen zeven verschillende nationaliteiten op diverse velden in de regio aan de aftrap staan. Natuurlijk neemt ToernooiPartner VVV-Venlo deel aan alle toernooien en zullen sommige lokale organisaties en regionale selecties ook van de partij zijn. 

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.