Press "Enter" to skip to content

VVV on Tour bij Maasboulevard in Venlo

Voetbalvereniging VVV-Venlo is met een eigen promotiecampagne te zien in een aantal dorpen in de regio. Zo stond een VVV TukTuk voor de Maasboulevard in Venlo op zondag 19 juli.

‘De Koel(tas) komt naar je toe deze zomer..!’, is het motto van VVV on Tour. ‘’Want wij als club mogen heel blij zijn met de supporters die we hebben”, zegt de club. “Tegelijkertijd zijn we daar ook heel erg trots op. Veel supporters lieten namelijk zien dat ze in onze club geloven door blind hun vertrouwen te tonen in VVV-Venlo in deze, toch onzekere, periode. Laten we voorop stellen dat we met iedere supporter en iedere seizoenkaarthouder enorm blij zijn. Zonder de steun van onze fans zouden we immers geen bestaansrecht hebben. En toch willen we de fans, die volledig afgezien hebben van compensatie en ons onvoorwaardelijk hebben gesteund, extra bedanken: onze Golde Supporters’’, aldus VVV.

Zondag 19 juli stond de TukTuk dus voor de Maasboulevard in Venlo. Van 12.00 tot 15.00 uur vonden er verschillende spelactiviteiten plaats voor jong en oud. Ook spelers en stafleden waren aanwezig. Daarnaast was er merchandise te koop

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.