Press "Enter" to skip to content

Watertappunt voor basisschool Mikado

Wethouder Sjors Peeters van gemeente Venlo opende woensdag 23 september op basisschool Mikado in Blerick het watertappunt. Dat deed hij samen met mascotte Nola en het leerlingenpanel van Mikado. Dit opening werd verricht in het kader van Nationale Kraanwaterdag.  

Op woensdag 23 september was het Nationale Kraanwaterdag. Op basisschool Mikado werd dit gevierd met de opening van het watertappunt. Het watertappunt werd geopend door wethouder Sjors Peeters samen met mascotte Nola en het leerlingenpanel van bs. Mikado. 

Het watertappunt is voor en van de wijk. Het watertappunt heeft daarom het logo van de school en wijk en is buiten het speelterrein geplaatst. Iedereen die rondom de school speelt, zowel jong en oud, kunnen gebruiken maken van de nieuwe faciliteit.  

Basisschool Mikado wil zich sterk maken voor een vreedzame wijk en zich ontwikkelen naar een gezonde basisschool van de toekomst. “Gezondheid, gezonde voeding, bewegen en water drinken zijn belangrijke onderdelen om tot leren te komen”, aldus de school. Wethouder Sjors Peeters, die na een lange afwezigheid weer actief is, kreeg een bloemetje van de school.  

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.