Press "Enter" to skip to content

Worteleschrabbers Trio 2020 bekend

In feestzaal Boostenhof in de Boekend is zondag 26 januari door vorst Raspedorius III (Roger Thomassen), het prinselijk trio van 2020 bekend gemaakt. Jan Tijssen mag dit jaar, als prins Jan VI, de scepter zwaaien in het Worteleschrabbersriek. Hij wordt hierin bijgestaan door zijn adjudanten, Freek Kusters en Ruud Jacobs.  

Prins Jan is een afstammeling van twee Pielhaaze en woont al jaren in de Boekend en is werkzaam bij Mathijssen en Weijs Notariaat in Venray als notarisklerk. Jan is getrouwd met Carla en hebben samen twee kinderen, Celine en Tim. 

Adjudant Freek is een afstammeling van een Worteleschrabber en een Baarlose Kook en is geboren en getogen in de Boekend. Freek is werkzaam bij de gemeente Venlo en acquisiteur bij Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo. Freek is getrouwd met Monique en samen hebben ze dochter Isa.  

Adjudant Ruud is een afstammeling van een Poerker en een Worteleschrabber en is ook geboren en getogen in de Boekend. Ruud is werkzaam als service product specialist bij Canon Production Printing in Venlo. Ruud is getrouwd met Angelique en samen hebben ze twee zoons, Timo en Sven. 

Het trio is al jaren bevriend en hebben in het verleden samen bij R.K.B.V.C gevoetbald. Freek in de goal, Ruud in de verdediging en prins Jan als scorende spits. Freek en Jan zijn na de opheffing van R.K.B.V.C samen gaan rennen en hebben beide al enkele succesvolle marathons gerend. Sinds kort fietst het trio ook regelmatig op hun mountainbikes in de bossen van Limburg. De vastelaovend zit diep geworteld in dit trio.  

Ook hebben de drie heren in 2013 meegespeeld in de grote Boekendse musical ‘De Zevende Hemel’ die in het raadhuis tot uitverkochte zalen heeft geleid. Dit trio viert de komende vastelaovesdagen onder hun motto: ‘Door de week hebbe weej un serieuze job, weej zette deeze vasteloavend de Bookend op ziene kop. De receptie van het prinselijke trio is zondag 16 februari van 17.00 uur tot 20.00 uur in café/feestzaal Boostenhof in de Boekend. 

Blerickse Krant is een gratis uitgave van Kempen Media b.v. en verschijnt tweewekelijks in de even weken.